NATURA ARTIS MAGISTRA
DE NATUUR IS DE LEERMEESTER VAN DE KUNST

Media &

Nieuws

Glamour & TV

Vind je het leuk te zien hoe ik woon en werk?

In het duurzame lifestyle programma ‘BinnensteBuiten’ van 8 april ’22 zie je hoe ik woon en werk in het prachtige rijksmonument de Tindalvilla te Bussum. Wil je zien waar ik mijn schilderijen maak? Dan is dit de gelegenheid voor een kijkje achter de schermen. Er kijken gemiddeld 850.000 mensen naar dit populaire televisieprogramma…. Heb je de uitzending gemist of wil je terugkijken? dan is hier de link naar de samenvatting van de uitzending:

Interview:

Een kijkje bij mij naar binnen. Letterlijk en figuurlijk!

Deze mooie magazines blijven en blader je steeds opnieuw even door.

Weer eens wat anders dan Social Media!

De Gooische TamTam

In het voorjaar ’22 ben ik voor deze mooie glossy geinterviewd. Een hele nieuwe ervaring voor mij. Leuk om voor jezelf weer eens op een rijtje te zetten wat ik nou precies wil ‘vertellen’ en doorgeven met mijn kunst.

ARTIKEL

Het Spiegelschrift

Een uitgebreid artikel in het mooie magazine Het Spiegelschrift. Dit blad is speciaal voor de prachtige wijk ‘Het Spiegel” in Bussum waar ik mag wonen in het rijksmonument de “TindalVilla”. Wat betekent het voor mij en mijn kunst om dichter bij de natuur te wonen en wat heeft dat voor invloed op mijn werk?

ARTIKEL

“Het was zó’n heerlijke ontspannen dag, met jouw hulp heb ik een prachtig abstract schilderij gemaakt!”

– Lucia van der Eng

“Ik had nooit gedacht dat schilderen je zo’n spiegel voorhoudt.”

-deelnemer jonge talenten

“Het was heerlijk om zo lekker los te gaan en te genieten van het proces zelf. Dit gaat mij ook helpen in mijn werk.”

– Coachee dagcursus