Media & 

Nieuws

GLAMOUR & TV

Vind je het leuk te zien hoe ik woon en werk?

In het duurzame lifestyle programma ‘BinnensteBuiten’ van 8 april 2022 zie je hoe ik woon en werk in het prachtige rijksmonument de Tindalvilla te Bussum.

Wil je zien waar ik mijn schilderijen maak? Dan is dit de gelegenheid voor een kijkje achter de schermen. Er kijken dagelijks gemiddeld 850.000 mensen naar dit populaire televisieprogramma….  

Heb je de uitzending gemist? Dan is hier de samenvatting:

BinnensteBuiten TindalVilla

 

 

Er volgt meer….

 

Interview:

Een kijkje bij mij naar binnen. Letterlijk en figuurlijk!

Deze mooie magazines blijven, en blader je steeds opnieuw even door.

Weer eens wat anders dan Social Media!

 

De Gooische TamTam

In het voorjaar ’22 ben ik voor dit mooie magazine geinterviewd. Een hele nieuwe ervaring voor mij. Leuk om voor jezelf weer eens op een rijtje te zetten wat ik nou precies wil ‘vertellen’ en doorgeven met mijn kunst en workshops. Wil je het lezen? Dan kan dat hier:

ARTIKEL

Het Spiegelschrift

Ook is er een uitgebreid artikel in dit mooi uitgevoerde magazine Het Spiegelschrift, speciaal voor de prachtige wijk in Bussum waar ik het voorrecht heb te mogen wonen in het rijksmonument de “TindalVilla”. Wt betekent het voor mij en mijn kunst om dichter bij de natuur te wonen en wat heeft dat voor invloed op mijn werk?  Lees het hier:

ARTIKEL

Mooie Glossy Magazines

 

 

“Het was zó’n heerlijke ontspannen dag, met jouw hulp heb ik een prachtig abstract schilderij gemaakt!”

– Lucia van der Eng

“Ik had nooit gedacht dat schilderen je zo’n spiegel voorhoudt.”

-deelnemer jonge talenten

“Het was heerlijk om zo lekker los te gaan en te genieten van het proces zelf. Dit gaat mij ook helpen in mijn werk.”

– Coachee dagcursus

10 gratis start-up tips om te gaan schilderen

Met deze starters tips & tools maak jij je mooiste schilderij.

Gefeliciteerd je gaat schilderen! Check je inbox voor de 10 tips om hier een succes van te maken.