Media &

Nieuws

Glamour & TV

Zien hoe ik woon en werk?

In het duurzame lifestyle programma ‘BinnensteBuiten’ van 8 april ’22 zie je hoe ik woon en werk in het prachtige rijksmonument de Tindalvilla te Bussum. Wil je zien waar ik mijn schilderijen maak? Dan is dit de gelegenheid voor een kijkje achter de schermen. Er kijken gemiddeld 850.000 mensen naar dit populaire televisieprogramma…. Heb je de uitzending gemist of wil je terugkijken? dan is hier de link naar de samenvatting van de uitzending:

In februari ’23 nam ik op uitnodiging deel aan de Art and Luxury Fair. Een exclusief, kleinschalig evenement op een mooie locatie. Anders dan een doorsneebeurs is dit een kunstbeurs waarbij beleving centraal staat. Met workshops en demonstraties werden  bezoekers in contact gebracht met vakmensen die hun verfijnde ambacht uitoefenen en namen kunstenaars je mee in het creatieve proces. Kortom een unieke kans voor een kijkje achter de schermen. Ook ik maakte de geinteresseerde aanwezigen deelgenoot van mijn schilderproces, van idee tot aan het uiteindelijke kunstwerk.

Zie ART AND LUXURY FAIR voor verdere informatie, exposanten en kunstenaars.

Interview: 

Deze mooie magazines blijven en blader je steeds opnieuw even door.

Weer eens wat anders dan Social Media!

De Gooische TamTam

In het voorjaar ’22 ben ik voor deze mooie glossy geinterviewd. Een hele nieuwe ervaring voor mij. Leuk om voor jezelf weer eens op een rijtje te zetten wat ik nou precies wil ‘vertellen’ en doorgeven met mijn kunst.

ARTIKEL

Het Spiegelschrift

Een uitgebreid artikel in het mooie magazine Het Spiegelschrift. Dit blad is speciaal voor de prachtige wijk ‘Het Spiegel” in Bussum waar ik mag wonen in het rijksmonument de “TindalVilla”. Wat betekent het voor mij en mijn kunst om dichter bij de natuur te wonen en wat heeft dat voor invloed op mijn werk?

ARTIKEL

“Het was zó’n heerlijke ontspannen dag, met jouw hulp heb ik een prachtig abstract schilderij gemaakt!”

– Lucia van der Eng

“Ik had nooit gedacht dat schilderen je zo’n spiegel voorhoudt.”

-deelnemer jonge talenten

“Het was heerlijk om zo lekker los te gaan en te genieten van het proces zelf. Dit gaat mij ook helpen in mijn werk.”

– Coachee dagcursus