Kunst in opdracht

Het kunstwerk dat bij jou past
Er zijn zoveel redenen waarom een kunstwerk in opdracht de ideale keuze is!

Houd je van mijn gelaagde kleuren, textuur en organische vormen?

Dank voor je belangstelling voor mijn schilderijen. Ik voel mij altijd weer enorm vereerd als iemand mijn werk in zijn leven haalt. De wisselwerking tussen jouw wensen en mijn fantasievolle brein versterkt mijn creatieve kracht en geeft mij als kunstenaar een nieuwe impuls. Het moment dat mijn kunstwerk in jouw kantoor (of bij je thuis) hangt is een kroon op ons gezamenlijk werk, want hoe duidelijker jouw bedrijfsvisie en boodschap, hoe passender mijn visuele vertaling daarvan. Mijn werk is meer dan een dialoog met mijzelf, het is een dialoog met jou!

Wanneer een kunstwerk in opdracht?

Je houdt van mijn kunst en hebt specifieke wensen voor jouw werkomgeving. Je zoekt iets speciaal op maat voor jouw kantoor of huis. Je vindt de kleuren van een schilderij prachtig en wilt graag een kunstwerk in dezelfde stijl maar in ander formaat of je wilt juist graag een schilderij met andere kleuren, ook dat is mogelijk. Ik maak graag een schilderij in opdracht speciaal voor jou: de waarden en normen van je bedrijf vormgegeven in het kunstwerk.  Jouw kleuren, maten en onderwerp, mijn stijl.

Hoe werkt het?

Ook de grote meesters van Rembrandt tot aan Michelangelo maakten kunstwerken in opdracht!

Dit is niet duurder dan het kopen van een bestaand kunstwerk.

Laat je door de schilderijen hier op mijn site inspireren en maak vervolgens vrijblijvend een afspraak in mijn atelier om  kennis te maken met mijn werk  en je wensen te bespreken. In een persoonlijk gesprek kunnen we het hebben over de intenties van je bedrijf en hoe we jouw imago en verhaal in de vorm van een kunstwerk kunnen versterken. Aan de hand daarvan komt formaat, kleur, onderwerp en techniek van het schilderij aan bod.

Op basis van jouw wensen gebruik ik mijn artistieke creativiteit en maak een uniek kunstwerk speciaal voor jou! Zo werkt het:

 

1

Je neemt contact met mij op, telefonisch of hieronder per mail om je wensen te bespreken.

 

2

Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden komen we samen tot een formaat, materiaalkeuze opleverdatum en tarief.

3

Na de bevestiging van de opdracht  ga ik aan de slag met het schilderij.

4

Ik houd je op de hoogte van het creatieve proces met foto’s.  Ben je niet blij met het resultaat, dan is terugzenden gratis.

Interesse in een kunstwerk op maat?