Workshops

COLOURS OF LIFE!

Lol op canvas. Maak jouw unieke kunstwerk, zoals alleen jij dat kunt!

Dit is een uitnodiging om samen niet alleen jouw kunst, maar ook je leven op een nieuwe, lichtere manier te benaderen.

Studio Salomons is de plek voor mensen die klaar zijn om hun kunst tot leven te brengen. Je bent:

STOER

We werken met aandacht voor bewuste actie op het doek en daarnaast, daar is moed voor nodig! We duiken vol nieuwsgierigheid in de wereld van verf, zoeken de grenzen op en hebben lol, ook al is het af en toe een zootje, zowel op het doek als in ons hoofd, we zetten hoe dan ook door! Voor betere kunst en een beter leven!

AUTHENTIEK

Niemand zal ooit kunst kunnen maken zoals jij. Er is, en zal altijd plaats zijn voor jouw stijl, jouw stem en jouw visie. Laten we jouw eigenheid vinden!

SUCCESVOL

Dat heeft voor iedereen een andere betekenis: vaker kunst maken, het sterker maken, het vaker laten zien, meer verkopen, of naar je kunst kijken en voelen dat het echt jouw innerlijk weergeeft.

Maar alles met focus, oefenen, goed voor jezelf zorgen en de juiste keuzes maken, waardoor je je leven en ook je kunst verbetert. Kiezen voor jezelf en luisteren naar die innerlijke stem om jezelf uit te drukken. Je geeft je leven zelf de kleur die bij je past! Want als je zelf tot leven komt, doet je kunst dat ook. Werk je blokkades weg en kom op voor jezelf en je kunst, maak je leven grootser, pakkender en duidelijker en je kunst ook… Je bent gewaarschuwd: er is geen weg terug, als je eenmaal geproefd hebt van de mogelijkheden op het doek en in je leven!

Jouw idee over kunst kan volledig veranderen

mooie goede kunst maken heeft niet alleen te maken met natuurlijk talent of aangeboren gave.

Iedereen houdt van kunst

Maar echt zelf kunst maken is niet eenvoudig, want daarvoor moet je naar binnen, je moet uit je comfortzone, naar je kwetsbaarheid en onzekerheid. Daar is de plek waar je niet persé wilt zijn… het kan je ontmoedigen om de creatieve uitdaging aan te gaan.

Vaak zijn we zelf onze grootste criticus. Het is soms lastig je voor te stellen wat je zou kunnen maken, de ontwikkeling die je doormaakt is niet altijd duidelijk. Maar gewoon doorgaan vol vertrouwen is het beste dat je kunt doen.

Ik ken het…het gevoel van onzekerheid, twijfel en falen… maar ik heb goed nieuws voor je:

Ik denk altijd in mogelijkheden, ook hier:
Met mijn ervaring op persoonlijk vlak – ja ook ik ken de ups en downs in het leven, en in de kunst – mijn eindeloze uren in de studio, heb ik een paar programma’s voor jou om je net dat zetje in de rug te geven. Het avontuur: terug naar jezelf met maken van kunst, het zit in je, het behoort je toe en maak er gebruik van, super spannend!

Duik in de wonderbaarlijke wereld van verf en kunst. Het is bereikbaar voor jou, waar je ook bent. Je hoeft het niet alleen te doen, ik heb een paar mogelijkheden voor je om samen jouw creatieve pad op te gaan:

Verf op het doek,
rust in je hoofd

‘Out of the box’ met Jantien

Zie mij als je eerlijke, lieve en gezellige vriendin. Je schildermaatje en positieve mindsetter.

Laten we samen lol maken, lekker kliederen en zonder regels mooie dingen maken, want dán is het leven leuker!

  • ik leer je kleur in het leven te brengen
  • kies jouw eigen kleur
  • ik moedig je aan je leven vorm te geven
  • zelf controle in handen te nemen
  • vind je eigen vrijheid, stem en kleur
  • gebruik de kracht van visualisatie
  • neem jezelf niet al tè serieus
  • we zijn hier om te lachen en te spelen
  • zo vinden we onze eigen waarden en waarheden
Ik ben Jantien

Geef je leven kleur,

kom lekker kliederen met verf

Zelf voelen hoe dat is om met verf iets moois maken?

Ik geniet er enorm van om anderen mijn schildermethodes te leren. Hierbij kom je snel tot jouw essentie, door steeds een laagje verder te gaan dan je voor mogelijk had gehouden. Ik houd je een spiegel voor, zodat jij jouw eigen authentieke wezen op het doek zet. Dit klinkt wel heel serieus maar we hebben juist veel lol, want laten we het vooral luchtig houden, met humor relativeren wij en krijgt jouw boodschap op het doek een ander perspectief. Ik zeg wel eens voor de grap dat er tien Jantienen in mij zitten, maar ik denk dat iedereen uit meer dan één facetten bestaat. Mijn ‘andere ik’ is Life Coach, met mindfulness, yoga en natuurcoaching. Jarenlange beoefening heeft mij teruggebracht naar mijn essentie van beeldend kunstenaar en creatieve coach. Ik leef mijn dromen en heb nog grootse plannen, alleen en met anderen, zowel in als buiten mijn studio. Hoewel altijd bezig met schilderen en lesgeven, voelt dat nooit als werk want het is wat ik het liefst doe. Daarnaast vergeet ik niet mijn andere passies die het leven zoveel waard maken: cappuccino’s met mijn vrienden, lange wandelingen met mijn doodle Duke en heerlijke maaltijden koken en die dan eten met mijn vrienden en familie op lange avonden met veel lol en wijn (niet perse die volgorde)

Van gratis tips tot workshops

Love the Colours of Life

Ik beloof je: samen met mij maak jij jouw eigen mooiste kleurrijkste kunstwerk voor een prominente plaats in jouw huis!

MAAK JE EIGEN KUNSTWERK

IN 1 DAG JOUW UNIEKE SCHILDERIJ

CREATIEVE DAG VOL LOL MET JE EIGEN GROEP

10 gratis start-up tips om te gaan schilderen

Met deze starters tips & tools maak jij je mooiste schilderij.

Gefeliciteerd je gaat schilderen! Check je inbox voor de 10 tips om hier een succes van te maken.