Wie is die vrouw met al die verf?

Ik ben Jantien. Zie mij als je eerlijke, lieve en gezellige vriendin. Je schildermaatje en positieve mindsetter. Laten we samen lol maken, lekker kliederen en zonder regels creeren, want daar is het leven leuker!

MIJN MISSIE VOOR ALLES WAT IK DOE:
IK LEER JE KLEUR IN HET LEVEN TERUG TE BRENGEN
KIES VOOR JOUW KLEUR!
IK MOEDIG JE AAN JE EIGEN LEVEN WEER VORM TE GEVEN
ZELF CONTROLE IN HANDEN TE NEMEN
JE EIGEN VRIJHEID TE VINDEN
JE STEM EN KLEUR TERUG TE VINDEN
GEBRUIK DE KRACHT VAN WEERGAVE
DOOR KUNST VAN VISUELE EXPRESSIE OP HET DOEK
ZONDER JEZELF AL TÈ SERIEUS TE NEMEN
WE ZIJN HIER OM TE LACHEN EN TE SPELEN
ZO VINDEN WE ONZE EIGEN WAARDEN EN WAARHEDEN TERUG

Art Coach & Beeldend Kunstenaar.

​HET CREATIEVE PROCES IS HELEND EN  TRANSFORMATIEF, WANNEER JE ZONDER VOORBEHOUD VANUIT JE HART WERKT, EERLIJK EN ZONDER EISEN.

Na jaren lesgeven, is één ding mij duidelijk geworden: er is veel moed voor nodig om jezelf binnenste buiten te keren en jouw essentie aan de wereld te tonen. Maar, als we eenmaal die vrijheid gevoeld hebben, zijn we nooit meer dezelfde!

Ik heb meer dan genoeg kunst gemaakt dat tijdens het creatieproces zo op de brandstapel kon, maar,..

zo geweldig, de meeste heb ik ook weer kunnen transformeren tot een schilderij waar ik meer dan trots op was, vele daarvan hangen nu bij blije kopers aan de muur! Het gaat echter niet alleen om het verkopen, het gaat om veel meer: het creatieproces heeft mij geholpen bij moeilijke momenten en sterker nog, het heeft mij weer teruggebracht tot mijn essentie: kleur geven aan mijn leven, genieten van mijn eigen stem en blij en zonder stress leven. Dat gevoel deel ik graag met anderen, ik begeleid anderen in de creatie van eigen, ongelooflijke krachtige kleurrijke kunst. Maar, je bent gewaarschuwd.... het is niet altijd makkelijk, er komt een hoop shit voorbij, in je hoofd en op je doek. We stoppen niet, daar werken we doorheen en YEAH dan gaat het stromen en is de sky the limit: Jouw art is een feestje: we dansen en zingen dat je de moed had om door te gaan, waar anderen stoppen en niet op safe te spelen. We gebruiken ons magische hele hebben en houwen op ons canvas voor het meest ultieme resultaat! 

Als je net zo wilt schilderen als iedereen, dan moet je niet bij mij zijn. Maar durf je lekker los te gaan en buiten de lijntjes te schilderen en leven, dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

20210207_180042.jpg